Om oss

På infosiden.no forteller vi deg hvilke abonnement som er billigst, hvor du får de beste tilbudene, kunnskapsartikler, guider, «gjør det selv» artikler og guider, tips & råd og sist men ikke minst en rask oversikt over historiske hendelser, og små underfundige fakta om en aktuell dato. Lurer du på når skal det flagges, hvem har navnedag, hvem ble født og hvem døde på en dato, ja da finner du svaret her. Du finner også henvisninger til både nettsted i vårt nettverk og til eksterne.

Flere av nettstedene vi eier, utvikler og drifter inneholder artikler, guider og tips som inneholder reelle anbefalinger og vurderinger. Innholdet ligger således som oftest innenfor den den redaksjonelle sfæren, mens lenker er av kommersiell art. Noen av nettstedene er også basert utelukkende på reelt redaksjonelt innhold, på disse sidene er kommersielt innhold i form av annonser.

Vi har en stor portefølje nettsteder innenfor veldig mange ulike temaer og er således en aktuell samarbeidspartner for veldig mange annonsører.

For mer informasjon: Kontakt oss.