Sammenligne bredbånd abonnement

Få en rask oversikt og gode tilbud du kan sammenligne, slik at du slipper å gå inne på hvert enkelt selskap for å sjekke priser. Denne tjenesten er selvfølgelig helt gratis å benytte seg av og alle tilbud er uforpliktende.

Priser på bredbånd

Det er flere faktorer som avgjør hvilke bredbånd priser du kan få. Det kan være hvor du bor og hvilke leverandører som leverer der.

Hvis du bor i borettslag gjelder andre priser for deg, enn hvis du bor i et hus, for eksempel. Dessuten er det ulikt hvem som har fibernett i området ditt. Dermed er det ikke like lett å bytte fiberleverandør.

Dersom du ikke har behov for fiber, kan du få ADSL eller VDSL via telefonkoblingen. Da blir utvalget leverandører større, og også sjansen for å få bedre pris på bredbånd.

Billigste bredbånd kan svinge fra 300 kroner opptil over 1000 kroner. Avhengig av leverandør og hastighet.. Deler du prisen på antall mbit/s, kan det bli lettere å sammenligne ulike tilbud du får.

Vil du se hvilke bredbånd-tilbud som finnes i ditt område, kan du fylle ut vårt skjema. Da sender vi det til flere som vil gi deg et skreddersydd tilbud, helt gratis og uforpliktende.