Sammenligne mobil abonnement

Få en rask oversikt og gode tilbud du kan sammenligne, slik at du slipper å gå inne på hvert enkelt selskap for å sjekke priser. Denne tjenesten er selvfølgelig helt gratis å benytte seg av og alle tilbud er uforpliktende.

Billigste mobilabonnement

I dag er det mange aktører på markedet som tilbyr mobilabonnementer. Det er ikke mye som skiller selskapene og priskonkurransen er sterk. Likevel er det noen forskjeller som gjør at det er verdt å sammenligne flere selskaper på både pris og tjeneste.

Først og fremst tilbyr de fleste i dag fri bruk av tale, SMS og MMS hjemme og i EU/EØS. Det de fleste betaler for er med andre ord mengde data man ønsker. De ulike selskapene har varierende datapakker fra bare noen hundre MB og opp til 40 GB.

Når du skal velge datapakke bør du se på ditt forbruk i dag. Dette finner du enkelt ut ved å logge inn på min side hos det selskapet du har mobilabonnement hos i dag. Det er dumt å velge en datapakke som er langt over ditt forbruk, samtidig som det er irriterende å velge et der du hver måned går tom. Ettersom de fleste selskaper i dag tilbyr data rollover kan du med fordel velge en datapakke som er litt over ditt faktiske forbruk.

Dette gjør at du har litt mer data å bruke over tid, altså en slags buffer som kan komme deg til gode når du er på ferie. Er du for eksempel på hytta vil nok forbruket gå noe opp. Eller når du drar til utlandet og generelt sett der det er dårlig WiFi forbindelse.