Julegenserdagen

Den tredje fredagen i desember er Julegenserdagen, så nå er det snart på tide igjen å finne ut hvem som har den styggeste julegenseren hengende i klesskapet eller skal du kanskje kjøpe deg en ny?

Å være den personen med den styggeste julegenseren har blitt en tradisjon selv blant festglade nordmenn. Selv om tradisjonen og julegenserdagen mest sannsynlig oppstod en plass i USA, har den uansett tatt Skandinavia med storm også. Nå er det ingen jul uten stygge julegensere, og derfor har de laget sin egen dag, Julegenserdagen og det er den tredje fredagen i desember..

Hva skal til for å bli historisk?

Så hva skal egentlig til for å få den styggeste julegenseren i vennegjengen, familieselskapet eller blant kolleger på jobb? Det er uten tvil viktig å være kreativ og litt helsprø.

Så føler du deg litt nedfor? Uinspirert av et A4-liv? Trenger du 5 kopper kaffe for å komme deg gjennom arbeidsdagen? Da bør du få med deg den store julegenserdagen i midten av desember. Da kan du senke skuldrene og ta jula vel i mot.

Man trenger ikke strikke genserne selv, og har man gode ideer, kan man bruke en gammel ullgenser og noen figurer av filt. Det slår ofte an med morsomme karikaturer av kjente folk, julenisse og Rudolf med rød nese. I tillegg er det ofte at stygge julegensere med slagord som slår til. Dessuten er det populært med blinklys og glitrende juletrær med LED-lys som er montert på genseren.

Man skal ikke ha mye fantasi for å finne ut noen morsomme ordtak eller superartige karikaturer på julegenseren sin. Samle dine venner for en hyggelig stund med julegensere.

Samle dine venner til lattermilde stunder

Det er selvfølgelig ikke noe mer høytidelig enn å tørre å le litt av seg selv og ikle seg noen av de morsomste julegenserne du kan tenke deg. Det har vi klart å skape en egen dag til, julegenserdagen. ”Ugly Christmas sweater Day” er den originale tittelen, og den feirer vi sammen med familie og venner før jula gir oss et etterlengtet avbrekk i hverdagen. Men man trenger ikke ta til takke med det. Skap dine egne juletradisjoner med familier eller venner, og kle dere ut med de morsomme kreasjoner.

Her kan du se et stort utvalg av julegensere i alle størrelser og fasonger.