Gratis teoritentamen

Det har de senere årene blitt så dyrt å ta sertifikatet på bil at mange må spare i flere år på forhånd. Andre må ta opp lån eller sponses av foreldre. Ikke alle foreldre har anledning til dette. Spesielt ikke aleneforeldre med mange barn.

Uansett hvordan du skaffer til veie midlene til førerkortet så må du klare teoriprøven før du i det hele tatt får anledning til å kjøre opp og få sertifikatet. Mange nettsider tilbyr tester med teoriprøven slik at du kan forberede deg så du slippe utgifter med å måtte ta den flere ganger. Problemet med mange av disse sidene er at de tar seg betalt for at du skal kunne ta teoriprøven. Alt etter hvilket abonnement du velger og hvilken tjeneste du velger, så kan det dreie seg om mange hundre kroner.

Du kan naturligvis også kjøpe bøker med teoriprøven som du kan øve deg på. Det finnes også mange av disse, men igjen så koster det penger å anskaffe disse. Naturligvis kan vi skjønne at de som lager slike bøker og nettsider må tjene til livets opphold, men det finnes alternativer til denne måten å ta teoriprøven på. For eksempel har du nettsiden teorikurset.no som har gratis teoritentamen (ekstern lenke) for bil som du kan ta hvor mange ganger du vil. Det er også andre tester med trafikkskilt og lignende som du også kan ta.